Hier bent u: Home Zwemschool Shoebi

ZWEMMEN MET PLEZIER DAT DOE JE HIER!

Mijn titel

ZWEMSCHOOL SHOEBI:
 • Leert kinderen op een spelende wijze zwemmen.

 • Geeft veel persoonlijke aandacht door kleine groepjes.
 • Heeft een licentie van het Nationaal Platform Zwembaden en werkt met het  nationale Zwem-ABC.


NIEUWS
Ons rooster is op het moment vol. We kunnen voorlopig geen nieuwe kinderen aannemen. Uiteraard vinden wij dit zelf ook heel spijtig. Ook is het daarom even niet meer mogelijk een second opinion aan te vragen of extra bijspijker lessen in te plannen.
 

Weetjes.
 • Wij vanaf november 2021 over gaan naar een abonnementsvorm, waarbij er maandelijks een vast bedrag betaalt zal worden.
• Wist u dat Zwemschool Shoebi een second opinion aanbiedt. Dit kan handig zijn wanneer u niet tevreden bent over de vorderingen van uw kind bij de huidige zwemschool, wanneer u moeilijk in contact komt met uw zwemschool of gewoon wanneer u de mening over de vaardigheden van uw kind van een andere zwemschool wilt horen. U kunt op deze manier kennis maken met de werkwijze van Zwemschool Shoebi. Een second opinion is gratis en overstappen is vrijblijvend! U kunt altijd een gratis proefles aanvragen! Let op we hebben hier niet altijd de ruimte voor maar we zullen ons best doen zo snel mogelijk een plek voor u te vinden.
 • Benieuwd wat anderen van Zwemschool Shoebi vinden? Bekijk de beoordelingen! Bent u al
bekend met de Zwemschool dan kunt u hier ook zelf uw beoordeling geven.
 • Wilt u als eerste alle nieuwtjes weten over Zwemschool Shoebi? Volg dan ook Zwemschool 
Shoebi op Facebook.
 • Wij geven Bijspijker-lessen. Als uw kind achterblijft in de groep doordat hij/zij met een bepaald onderdeel moeite heeft, kunt u voor uw kind bijspijker-lessen aanvragen.


EXTRA'S
Voor kinderen vanaf 4 jaar biedt Zwemschool Shoebi niet alleen zwemlessen aan voor het diploma A, diploma B en diploma C, maar geeft hier ook verschillende mogelijkheden in. Uw kind kan bijvoorbeeld deelnemen aan de Turbo zwemlessen A, B en C (twee keer per week zwemles).  Wanneer uw kind extra aandacht nodig heeft, biedt Zwemschool Shoebi ook bijspijkerlessen aan. Plaatsen voor deze zwemlessen zijn beperkt, dus vraag naar de mogelijkheden. Na het C diploma
is het belangrijk om te blijven zwemmen. U kunt strippenkaarten kopen, zodat uw kind nog regelmatig kan deelnemen aan de lessen om de zwemtechnieken op te frissen. Op deze manier blijft het zwemmen veilig. Naast de strippenkaart kan uw kind ook zijn/haar snorkeldiploma’s en zwemvaardigheid diploma’s behalen.
Zwemschool Shoebi geeft de mogelijkheid om de vorderingen van uw kind te volgen. Dit kan via het IZM (Internet Zwemscore Module). Deze vorderingen kunt u ook gemakkelijk via de app van Zwemschool Shoebi volgen:
 In de app kunt u tevens het lesrooster, evenementen, lesrooster en het laatste nieuws vinden.

async="" src="//www.google-analytics.com/analytics.js"> // > //

Zwemschool Shoebi
Kamperfoelie 29
3171 PC  Poortugaal
06-46293233
E info@zwemschoolshoebi.nl
KvK 58142851
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen