Hier bent u: Home Zwemschool Shoebi

ZWEMMEN MET PLEZIER DAT DOE JE HIER!

Mijn titel

!!!NIEUW!!!

- Bij Zwemschool Shoebi willen we een zwemles starten voor volwassenen, bij voldoende aanmeldingen zullen we daar zo spoedig mogelijk mee gaan beginnen. Bij interesse vragen we u een mail te sturen.

- Clinic zwemvaardigheden, voor kids die geen keuze kunnen maken tussen zwemvaardigheid, snorkelen of survival zwemmen. Klik hier voor meer informatie.

- Vanaf 8 maart geven wij zeemeermin/haai zwemmen, op de woensdag avond van 18.30 tot 19.00. Voor meer informatie klik hier.

- Wij geven survival zwemmen op de maandag van 19.30 tot 20.00. Je leert overleven in het water je moet je zelf redden en je vriendje/vriendinnetje. Er komt zelfs een echte boot aan te pas! Survival lessen volgen is mogelijk na het behalen van het C diploma. Voor meer informatie klik hier.

- Wij hebben sinds kort de mogelijkheid om in een klein groepje te lessen (maximaal 5 kinderen) dit is een groepje voor kinderen met een angst voor water. Voor meer informatie klik hier.


ZWEMSCHOOL SHOEBI:

 • Leert kinderen op een spelende wijze zwemmen.
 • Geeft veel persoonlijke aandacht door kleine groepjes.
 • Heeft een licentie van het Nationaal Platform Zwembaden en werkt met het  nationale Zwem-ABC.


Wachtlijst 

Op het moment zitten al onze start groepen vol.
We verwachten in het nieuwe jaar weer nieuwe groepen te kunnen laten starten. 
Is uw kind geen starter kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden.
We hebben op het moment in de lessen voor het A diploma (waar de kinderen al met kleding zwemmen) en in de lessen voor het B en C diploma gelijk plek. Neem contact op met Stephanie voor de mogelijkheden. Dat kan telefonisch 06-46293233 of via de mail info@zwemschoolshoebi.nl 
Mocht uw zoon/dochter eerder ergens anders hebben gezwommen vermeld dat dan bij de inschrijving met informatie welk bad ze dan zaten en evt wat u kunt vertellen over hoe ze zwommen.

 


Weetjes
• Wist u dat Zwemschool Shoebi een second opinion aanbiedt. Dit kan handig zijn wanneer u niet tevreden bent over de vorderingen van uw kind bij de huidige zwemschool, wanneer u moeilijk in contact komt met uw zwemschool of gewoon wanneer u de mening over de vaardigheden van uw kind van een andere zwemschool wilt horen. U kunt op deze manier kennis maken met de werkwijze van Zwemschool Shoebi. Een second opinion is gratis en overstappen is vrijblijvend! U kunt altijd een gratis proefles aanvragen! Let op we hebben hier niet altijd de ruimte voor maar we zullen ons best doen zo snel mogelijk een plek voor u te vinden.
 • Benieuwd wat anderen van Zwemschool Shoebi vinden? Bekijk de beoordelingen! Bent u al
bekend met de Zwemschool dan kunt u hier ook zelf uw beoordeling geven.
 • Wilt u als eerste alle nieuwtjes weten over Zwemschool Shoebi? Volg dan ook Zwemschool 
Shoebi op Facebook.
 • Wij geven Bijspijker-lessen. Als uw kind achterblijft in de groep doordat hij/zij met een bepaald onderdeel moeite heeft, kunt u voor uw kind bijspijker-lessen aanvragen.


EXTRA'S
Voor kinderen vanaf 4 jaar biedt Zwemschool Shoebi niet alleen zwemlessen aan voor het diploma A, diploma B en diploma C, maar geeft hier ook verschillende mogelijkheden in. Uw kind kan bijvoorbeeld deelnemen aan de Turbo zwemlessen A, B en C (twee keer per week zwemles).  Wanneer uw kind extra aandacht nodig heeft, biedt Zwemschool Shoebi ook bijspijkerlessen aan. Plaatsen voor deze zwemlessen zijn beperkt, dus vraag naar de mogelijkheden. Na het C diploma
is het belangrijk om te blijven zwemmen. U kunt strippenkaarten kopen, zodat uw kind nog regelmatig kan deelnemen aan de lessen om de zwemtechnieken op te frissen. Op deze manier blijft het zwemmen veilig. Naast de strippenkaart kan uw kind ook zijn/haar snorkeldiploma’s en zwemvaardigheid diploma’s behalen.
Zwemschool Shoebi geeft de mogelijkheid om de vorderingen van uw kind te volgen. Dit kan via het IZM (Internet Zwemscore Module). Deze vorderingen kunt u ook gemakkelijk via de app van Zwemschool Shoebi volgen:
Om de app te downloaden moet u eerst de sportcom app downloaden in de google playstore of apple store. In de sportcom app kunt u zoeken op Zwemschool Shoebi en zo bij de app komen.
In de app kunt u tevens het lesrooster, evenementen, lesrooster en het laatste nieuws vinden.Zwemschool Shoebi
Kamperfoelie 29
3171 PC  Poortugaal
06-46293233
E info@zwemschoolshoebi.nl
KvK 58142851
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen