Hier bent u: Over Zwemschool Shoebi

OVER ZWEMSCHOOL SHOEBI

VEEL PERSOONLIJKE AANDACHT
Bij Zwemschool Shoebi is uw kind het middelpunt van onze lesmethode. Ons doel is om uw kind met plezier te leren zwemmen. Dit doen wij onder andere door de kinderen te motiveren om over hun eigen "leergrens” te gaan. Dat wil zeggen dat elk kind persoonlijk wordt gemotiveerd, zodat hij of zij moeilijke stappen in het zwemtraject beter leert beheersen.

Een belangrijk onderdeel tijdens de zwemlessen van Zwemschool Shoebi is, dat het kind de juf of meester vertrouwt. De kinderen worden tijdens het zwemtraject goed begeleid. We zullen uw kind nooit zo maar in het water trekken of iets dergelijks waardoor het vertrouwen geschaad wordt. Wanneer kinderen ons vertrouwen, durven ze eerder een nieuwe vaardigheid te proberen en vinden ze het vaak ook leuk om de juf of meester te laten zien hoe goed ze de vaardigheden beheersen. Niet alleen het vertrouwen in ons is belangrijk, het kind moet vooral zichzelf leren vertrouwen tijdens het zwemmen.
 
OP EEN SPELENDE WIJZE LEREN ZWEMMEN
Wanneer uw kind een onderdeel van de zwemlessen als eng ervaart, wordt bij Zwemschool Shoebi nooit simpelweg gezegd dat dit niet zo is. Elk kind is anders en daarom zullen wij per kind bekijken welke aanpak het meest geschikt is voor uw kind en waar hij/zij zich prettig bij voelt. Kinderen vergeten vaak ook hun angst, wanneer de vaardigheden op een spelende wijze worden aangeleerd. Op deze manier zal uw kind met plezier blijven zwemmen!
 en ook tijdens de kerstvakantie 2 weken geen les geven.
EEN LICENTIE VAN DE NATIONALE RAAD ZWEMVEILIGHEID
Bij het kiezen van een zwemschool is het belangrijk dat de zwemschool een licentie heeft van  de Nationale Raad Zwemveiligheid l NRZ.
"Als Nationale Raad Zwemveiligheid l NRZ bewaken we de kwaliteit van het diploma zwemmen. Wij toetsen of kinderen aan het eind van de rit het goede niveau bereiken. En of het zwembad waar het examen plaatsvindt en de organisatie van de examens aan bepaalde eisen voldoen. Veilig zijn in het water is het allerbelangrijkste. Het is aan de aanbieder van de zwemles hoe de weg daar naar toe, de inhoud van de zwemlessen, wordt ingevuld.” Bron: allesoverzwemles.nl Zwemschool Shoebi heeft een licentie van de Nationale Raad Zwemveiligheidl NRZ.

 
OVERIGE INFORMATIE

Contact met de juf
Wij doen ons uiterste best om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de ontwikkelingen van uw zoon/dochter. We doen dit via de score module. Mochten er geen vorderingen gemaakt worden zullen wij u dit via de mail of persoonlijk laten weten en overleggen wat te doen. Mocht u zelf eerder de behoefte hebben aan contact met de juf kunt u altijd bellen, mailen of via de WhatsApp een berichtje sturen. Dan zult u in contact komen met Stephanie. Zij zal dan met de betreffende juf contact opnemen en een evaluatie vragen. Deze komt dan zo spoedig mogelijk jullie kant op.
 
IZM (INTERNET ZWEMSCORE MODULE)
Bij Zwemschool Shoebi kunt u online de prestaties van uw kind volgen. Zodra uw kind een vaardigheid beheerst, wordt dit weergegeven op de persoonlijke pagina van uw zoon of dochter. Ook kunt u zien waar uw zoon of dochter nog aan moet werken.

Tevens kunt u op deze pagina uw kind afmelden voor een zwemles. Zodra u dit doet, krijgt u een inhaaltegoed en kunt u op een ander tijdstip de zwemles inhalen (u kunt maximaal 6 inhaallessen krijgen). Zo hoeft uw kind nooit een zwemles te missen!

ZWEMSCHOOL SHOEBI APP
Zwemschool Shoebi heeft een eigen app! Hiermee kunt u nog gemakkelijker op Zwemschool Shoebi Appde hoogte gehouden worden van alle evenementen, leswijzigingen en natuurlijk ook de ontwikkelingen van uw kind. Om de app te downloaden moet u eerst de Sportcom app downloaden in de Google Playstore of Apple Store. In deze app kunt u zoeken naar Zwemschool Shoebi. Zo komt u bij onze app.

Zwemschool Shoebi
Postadres: Zalmsteek 14
3192 MC  Hoogvliet
06-46293233
E info@zwemschoolshoebi.nl
KvK 58142851
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen