Hier bent u: Zwem-ABC > Diploma A

Diploma A

Het A diploma is het eerste zwemdiploma wat uw kind kan behalen bij Zwemschool Shoebi. Deze lessen worden gegeven aan kinderen vanaf 4 jaar. Het diploma A is opgedeeld in: niveau 1, niveau 2 en diploma A. Tijdens het traject om het A diploma te behalen neemt niveau 1 de meeste zwemuren in beslag, daarna niveau 2 en de diploma A groep neemt de minste zwemuren in beslag. 


WATERVRIJ

Het belangrijkste onderdeel van het traject is dat uw kind watervrij wordt gemaakt. Dit betekent dat het kind geen angst meer heeft voor het water.


NIVEAU 1

Niveau 1 is het eerste onderdeel van het A-diploma. Wanneer uw kind nog nooit gezwommen heeft, moet het kind dus altijd worden ingeschreven voor Niveau 1.

In Niveau 1 wordt het kind watervrij gemaakt en leert het kind de beginselen van de zwemslagen. Wanneer uw kind aan de eisen voldoet kan hij/zij doorstromen naar Niveau 2.


NIVEAU 2

Bij Niveau 2 leert het kind alle geleerde vaardigheden van Niveau 1 te beheersen zonder bandjes. Uw kind moet aan de eisen voldoen om naar het A-Diploma groepje te mogen.


DIPLOMA A

In deze groep leert het kind de geleerde zwemslagen te automatiseren. Ook leert het kind conditie op te bouwen om aan de eisen van het Diploma A te voldoen. Wanneer uw kind aan de eisen voldoet, zal u op de hoogte worden gesteld en kan uw kind tijdens het diplomazwemmen zijn/haar diploma behalen! 

NA DIPLOMA A

Na het A diploma kan uw kind doorstromen naar het B diploma.Overige informatie: Tarieven | Privé zwemles ABC | Turbo zwemles ABCZwemschool Shoebi
Kamperfoelie 29
3171 PC  Poortugaal
06-46293233
E info@zwemschoolshoebi.nl
KvK 58142851
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen