Hier bent u: Zwem-ABC > Diploma C

Diploma C

Diploma C is het laatste zwemdiploma van het Zwem-ABC. Waar uw kind met het A-Diploma watervrij werd gemaakt en met het B-Diploma zwemvaardig werd, is het nu tijd om uw kind zwemveilig te maken!


DOORGAAN NA HET B-DIPLOMA

Doorgaan of stoppen na het B-diploma? Zeker doorgaan! Natuurlijk kan uw kind al best goed zwemmen na het B-Diploma, maar zelfredzaam is uw kind nog niet. Dit is waarschijnlijk één van de grootste redenen geweest waarom u uw kind op zwemles heeft gedaan! In verhouding met de tijd dat uw kind al op zwemles heeft gezeten, duurt dit traject niet meer zo lang. Het behalen van het C diploma duurt ongeveer even lang als het B diploma.


ZWEMVEILIG

Het belangrijkste is dat het kind tijdens dit traject zelfredzaam wordt en zwemveilig. Hiervoor zullen in de lessen verschillende technieken worden gebruikt om de oriŽntatie van het kind in het water te verbeteren. 


EISEN DIPLOMA C

Wanneer uw kind aan de eisen van het C-diploma voldoet, zal u op de hoogte worden gesteld en kan uw kind deelnemen aan het diplomazwemmen.

 

                                                               


NA HET C-DIPLOMA

Ook na het C-diploma is het belangrijk om te blijven zwemmen. Daarom biedt Zwemschool Shoebi ook strippenkaarten aan zodat uw kind toch nog regelmatig kan blijven zwemmen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de zwemvaardigheid-, snorkel- en combinatie vaardigheden lessen.Overige informatie:
 
Tarieven | Privé zwemles ABC | Turbo zwemles ABC | Na Zwem-ABC Zwemschool Shoebi
Postadres: Zalmsteek 14
3192 MC  Hoogvliet
06-46293233
E info@zwemschoolshoebi.nl
KvK 58142851
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen