Hier bent u: Shoebi extra groep

Shoebi extra groep

Deze groep is voor kinderen die het enorm spannend vinden om in en rond het water te zijn. Zij vinden de opdrachten springen, bubbels blazen in het water, gezicht in het water of oren in het water doen erg spannend of ze durven dit echt nog niet, waardoor het lastig is om met alles in de lessen mee te doen. In het groepje Shoebi Extra kunnen we alle aandacht geven aan bovenstaande dingen en er wat langer over praten en uitleggen.


In de zwemles zijn we veel met deze vaardigheden bezig en zullen de kinderen een stickervel ontvangen waardoor we hun sneller kunnen zichtbaar kunnen "belonen” dan bij de reguliere lessen in de score module. Verder zullen jullie als ouders ook tips krijgen wat je thuis met je zoon/dochter kan doen om hun te helpen zich meer vertrouwt in het water te voelen.


In deze lessen hanteren we een maximaal aantal kinderen van 5. In de reguliere lessen zijn dit 8 kinderen.


Op het moment dat de kinderen het springen en het hoofd in het water doen geen probleem meer vinden, zullen zij in een reguliere groep geplaatst worden. 


Even alles op een rijtje:

  • Les is 30 minuten
  • Maximaal 5 kinderen in de groep
  • Stickervel om kleinere stappen te belonen
  • Tips voor thuis
  • € 79,20 per maand 
 

Let op bij deze groepen kan niet op elk moment worden in gestroomd dus hier is vaak een wachtlijst voor. Informeer bij Stephanie naar de mogelijkheden.

Zwemschool Shoebi
Postadres: Zalmsteek 14
3192 MC  Hoogvliet
06-46293233
E info@zwemschoolshoebi.nl
KvK 58142851
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen