Hier bent u: Zwemles voor volwassenen

Zwemles voor volwassenen

Bij Zwemschool Shoebi geven we les aan volwassenen die nog niet kunnen zwemmen.
Misschien heeft u nooit de mogelijkheid gehad om te leren zwemmen om welke reden dan ook. Of misschien heeft u wel eens een poging gedaan maar bent u te angstig. Hoe leuk is het dan om het nu alsnog te leren. Misschien om dan met uw kinderen of kleinkinderen te kunnen zwemmen of gewoon omdat je zelf kunt genieten in het water en je angst hebt overwonnen. Het is een hele verrijking als je kunt zwemmen en Zwemschool Shoebi wilt u daar graag bij helpen om uw eventuele angst te overwinnen, plezier in het water te krijgen en de zwemslagen aan te leren.
 
Zwemschool Shoebi geeft ook les aan volwassenen die ooit wel zwemles gehad hebben maar het is misschien te lang geleden. Of ooit aan zwemles begonnen maar nooit afgemaakt. Voor deze volwassenen is er ook een mogelijkheid om te komen zwemmen bij Zwemschool Shoebi. Samen gaan we aan de slag om de zwemtechniek te verbeteren en uw diploma's uiteindelijk te kunnen behalen.

U kunt zich zowel op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur (Kan direct starten), als op woensdagochtend van 10.00 tot 10.30 uur (starters) en van 10.30 tot 11.00 uur (vanaf 6 maart 2024) inschrijven.
 
Voor de tarieven klikt u dan hier

Zwemschool Shoebi
Postadres: Zalmsteek 14
3192 MC  Hoogvliet
06-46293233
E info@zwemschoolshoebi.nl
KvK 58142851
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen