Hier bent u: Na Zwem-ABC > Strippenkaart

STRIPPENKAART

"Een kind dat zwemdiploma C heeft gehaald, heeft een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier. Maar het is raadzaam om regelmatig te blijven zwemmen na het halen van het Zwem-ABC. Kinderen in de groei die hun geoefendheid niet op peil houden, lopen gevaar dat de opgedane vaardigheden in het water verminderen of zelfs verloren gaan. Het spreekt vanzelf dat daarmee de veiligheid van het kind niet langer gewaarborgd is." Bron: Nationaal Zwemplatform - NRZ.

        

Strippenkaart Zwemschool Shoebi             


WAT HOUDT DE STRIPPENKAART IN?

Een strippenkaart is geschikt voor kinderen die na hun B of C diploma stoppen met de zwemlessen. Omdat het belangrijk is om regelmatig te blijven zwemmen heeft Zwemschool Shoebi nu een strippenkaart. Met deze strippenkaart kan uw kind 5 of 10 keerdeelnemen aan de reguliere lessen. Zo blijft het zwemmen van uw kind optimaal.


WANNEER KAN UW KIND ZWEMMEN MET DE STRIPPENKAART?

Voordat uw kind kan meezwemmen met de reguliere zwemlessen, moet er altijd vooraf een afspraak worden gemaakt met Stephanie. De afspraak kan telefonisch of per mail worden gemaakt. Samen met u wordt er gekeken naar de beste mogelijkheden en de beschikbaarheid. De zwemles kan op maandag, vrijdag of zaterdag plaatsvinden. 

HOE VAAK MAG UW KIND MET DE STRIPPENKAART KOMEN ZWEMMEN?

Met de strippenkaart mag uw kind één keer per maand deelnemen aan de reguliere lessen. Het idee van de strippenkaart is dan ook dat het zwemmen wordt bijgehouden. Wanneer u wilt dat uw kind aan meerdere lessen per maand zal deelnemen, wordt aangeraden om wekelijks op zwemles te blijven. Andere mogelijkheden kunnen uiteraard besproken worden met Stephanie.

 

IN WELKE ZWEMLESSEN MAG UW KIND MEEZWEMMEN?

De strippenkaart is geschikt voor kinderen die na hun diploma B of C stoppen met de reguliere zwemlessen, maar toch nog willen blijven zwemmen. In beide gevallen zal uw kind met de strippenkaartles meezwemmen in een diploma C groep. Het is niet mogelijk om met deze zwemlessen deel te nemen aan de zwemvaardigheid, combinatie vaardigheden of snorkellessen. Deze lessen zijn te moeilijk en intensief om met één zwemles per maand bij te kunnen houden.


DIPLOMAZWEMMEN

Wanneer uw kind na het B-diploma stopt en verder gaat met de strippenkaartlessen, is het ook mogelijk om het C-diploma te behalen. Uiteraard zal dit veel langer duren, omdat deze zwemlessen maar één keer per maand zijn. Wanneer het behalen van het C-diploma uw doel is, is het beter om  deel te blijven nemen aan de wekelijkse reguliere zwemlessen.

KOSTEN

De kosten (per les) zijn hetzelfde als een reguliere zwemles. Dit omdat de intensiviteit en kwaliteit voor uw kind hetzelfde zijn als voor de andere kinderen in de reguliere zwemles.
Zwemschool Shoebi
Postadres: Zalmsteek 14
3192 MC  Hoogvliet
06-46293233
E info@zwemschoolshoebi.nl
KvK 58142851
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen