Hier bent u: Aquafit bij Shoebi

Aquafit bij Shoebi

Aquafit bij Zwemschool Shoebi is swingend met veel plezier u conditie verbeteren en uw spierkracht vergroten. Deze lessen worden gegeven in borst - en heupdiep water en wordt afgesloten met een heerlijk ontspannende cooling down.
 
We geven deze gezellige les op woensdagochtend van 11.15 - 12.00 uur.
 
4 redenen waarom u Aquafit bij Shoebi zou moeten kiezen:
  • Het is goed voor je lijf; bewegen in het water wordt gemakkelijker omdat u zich lichter voelt en het bewegen makkelijker gaat. Water heeft een grotere weerstand dan lucht en belast de spieren dus meer zodat de spieren veel intenser moeten werken zonder dat we er ons van bewust zijn. Dankzij de verschillende bewegingen kunt u dus alle spieren trainen. Leuk weetje: 30 minuten Aquafit zorgt ervoor dat u ongeveer 600 calorieŽn verbrandt.
  • Het is goed voor je gezondheid 
    Bij Aquafit worden dus uw spieren steviger en kunt uw hartritme stimuleren. Bij Aquafit in het water heeft u minder kans op blessures doordat alle bewegingen zacht en soepel zijn zodat de gewrichten zacht getraind worden en soepeler worden zonder zware belastingen
  • Het is goed voor je geest 
    Als u in het water bent voelt u zich een stuk lichter en dat werkt positief voor een goed humeur. Het water geeft ook een ontspannen effect. Aquafit zorgt voor een afscheiding van endorfine (hormoon dat zorgt dat we een geluksgevoel krijgen) Na enkele minuten inspanning voelt u zich al heerlijk. Bovendien is het natuurlijk heel gezellig om in een groep te sporten. We zorgen voor een ontspannen sfeer en gezelligheid.
  • Het is goed voor alle leeftijden 
    Omdat Aquafit een ongevaarlijke sport is, kan iedereen hieraan mee doen, ongeacht uw leeftijd. Ook zwangere vrouwen kunnen hieraan deelnemen.
 
Bent u benieuwd naar de tarieven, klik u dan hier 


Zwemschool Shoebi
Postadres: Zalmsteek 14
3192 MC  Hoogvliet
06-46293233
E info@zwemschoolshoebi.nl
KvK 58142851
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen